Váci Souvenir – ajándék utazóknak

Váci souvenir - ajándék utazóknak

Mindegy hogy nyaralás, rokonlátogatás, cserediák program, vagy csak egy egyszerű kirándulás alkalmával jutsz el Vácra, annyi bizonyos, hogy a gyönyörűen felújított barokk főtér, a sétáló és kacskaringós szűk kis utcácskák nem hagynak érzések nélkül. Ahogy a romantikus Duna-parti sétány sem. Egyszerűen vannak helyek, amik teljességgel elvarázsolják az ide látogatót.

VÁC

Vác, Vác, ... hol is van ez? Ja igen, a Dunakanyarban. Tényleg. De a Dunakanyarról sokaknak főként a Duna jobb partján található városok jutnak eszébe (Szentendre, Visegrád, Esztergom) amik valóban egytől egyig csodaszép városok. De ki látott már olyan folyót, aminek csak egy partja van? Nos a Duna sem engedi, hogy csak egy partja legyen. A Dunakanyar olyan egység, melyet fölösleges is ilyen-olyan oldalra bontani. Biciklivel páratlan élmény végigkerekezni Zebegényből Verőcén, Vácon átkerekezni.

Mi váciak elmondhatjuk, hogy gyönyörű városban élünk, és büszkén mutatunk meg minden kincset, amit kínál számunkra. Sok helyi művész él és alkot Vácon, egymásba érnek a kiállítások, zenei rendezvények, amiből feltöltődhetünk.

A Souvenir Boltban az élményt ültettük elvihető formába, amit elvihetsz magaddal, vagy szeretteidnek adhatsz ajándékba. Mert ugye mindig viszünk valami emléket azokról a helyekről ahol jól éreztük magunkat, hogy később is visszaidézze az élményt. Na és persze sokan már el is költöztek, de behunyt szemmel hallják a "Nagytemplom" harangját, a hajnali vonatfüttyöt, vagy a kompot, amikor reszelős hanggal köt ki a Liszt Ferenc sétányon. Vagy az ízek harmóniája, amit csak a Dunakanyar lankáin érett mennyei gyümölcs képes kiváltani.. a gesztenyesor suhogása, vagy a szamár a püspöki palota kertjében..

Valójában a Vácon töltött idő a souvenir.. de hogy ne legyen olyan, mint a Mátyás király ajándéka (amit vittek is meg nem is) így mi valódi váci ajándéktárgyakkal várunk mindenkit.

Újra és újra, nagy nagy szeretettel!

Oszd meg ezt:

No Comments Yet.