GYIK

Oszd meg ezt:

Q?

GYIK

A.

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen típusú ajándékaitok vannak?

 

Jellemzően olyan ajándékok, melyet szívesen adunk emlékbe külföldi rokonoknak, barátoknak. Többségében kis méretű, úgynevezett „bőröndkompatbilis” termékek, amit könnyű csomagolni, és szállítani. Magyarországra jellemző praktikus használati tárgyak és dísztárgyak, hungarikumok kalocsai, matyó tájegységről, illetve Hungary feliratos ajándékok. Ezen kívül gasztronómiai különlegességek a Dunakanyarból, és egyedülálló kollekció Váci ajándéktárgyakból.

 

 

Hogyan tudok fizetni?

A webáruházban leadott rendeléseket

  • közvetlen átutalással, ha ezt a fizetési módot használod, akkor a fizetés oldalon megjelennek a számlázási adatok
  • Bankkártyával a Pay-like biztonságos rendszerén keresztül - JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
  • Pay-pal fizetés -  fiókkal, Pay-pal online bankon keresztül. Ha ezt a fizetési módot választod, és van pay-pal fiókod, akkor bejelentkezés után egyszerűen e-mail címeddel. - JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
  • vagy utánvéttel a csomag átvételekor forintban készpénzzel, vagy bankkártyával a futárnak.
  • Személyes átvétel esetén is kifizetheted a fenti módokon, de akár átvételkor   Készpénzzel is.

 

Mikor kapom meg a rendelést?

A napközben 16:00-ig leadott rendelést még aznap csomagoljuk, és a vételár beérkezésének napján adjuk át a futárszolgálatnak, aki 1-3 azaz maximum 3 munkanapon belül a megadott címre viszi a rendelést. Pénteki, vagy hétvégén leadott rendeléseket hétfőn reggel adjuk át a szállító cégnek. A szállítási idő itt is érvényes. Személyes átvétel esetén a rendelés másnapjától, az ajándékbolt címén előzetesen egyeztetett időpontban.

Mi történik ha nem vagyok otthon, amikor jön a futár?

A rendelés során megadott elérhetőségen (telefonszám, e-mail cím) a szállítás előtt értesítést küldünk a szállítás várható idejéről. A kézbesítő telefonon is jelentkezhet a megadott címre érkezés előtt. Ha nem sikerül felvenni egymással a kapcsolatot, úgy a kézbesítő a csomagot leadja a címhez legközelebb eső postahivatalban, ahonnan 10 napon belül átvehető.

Ha több darabot rendelek, kaphatok kedvezményt?

20 darab egyforma termék rendelése esetén mennyiségi kedvezményt biztosítunk. Ezzel kapcsolatban e-mailben tájékozatatót küldünk. Kézműveseink munkái egyedi termékek, ebből lehet hogy nem áll rendelkezésre a több darabos mennyiség.

Hogyan kérhetek számlát a rendelt ajándékról?

Minden esetben számlát állítunk ki, amit az ajándékkal együtt megtalálsz a csomagban, illetve e-mail-ben is elküldjük neked.

Neked is van kérdésed?

Vásárlás előtt szeretnél többet tudni a termékről, mielőtt megrendeled? Szívesen segítünk, bármilyen kérdésed van. Napközben a +36-30-343-1987 telefonszámon, illetve a kapcsolat kukac ajandekvac pont hu címre írt levélre a lehető leghamarabb válaszolunk.

Oszd meg ezt: