GYIK

Oszd meg ezt:

Q?

GYIK

A.

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen típusú ajándékaitok vannak?

Jellemzően olyan ajándékok, melyet szívesen adunk emlékbe külföldi rokonoknak, barátoknak. Többségében kis méretű, úgynevezett „bőröndkompatbilis” termékek, amit könnyű csomagolni, és szállítani. Magyarországra jellemző praktikus használati tárgyak és dísztárgyak, hungarikumok kalocsai, matyó tájegységről, illetve Hungary feliratos ajándékok. Ezen kívül gasztronómiai különlegességek a Dunakanyarból, és egyedülálló kollekció Váci ajándéktárgyakból.

Hogyan tudok fizetni?

A webáruházban leadott rendeléseket átutalással, Pay-pal-on keresztül, vagy utánvéttel a csomag átvételekor forintban. Személyes átvétel esetén a Váci Souvenir Boltban forinttal és euróval, készpénzben és bankkártyával is lehet vásárolni.

Mikor kapom meg a rendelést?

A napközben 16:00-ig leadott rendelést még aznap csomagoljuk, és a vételár beérkezésének napján adjuk át a futárszolgálatnak, aki 1-3 azaz maximum 3 munkanapon belül a megadott címre viszi a rendelést. Pénteki, vagy hétvégén leadott rendeléseket hétfőn reggel adjuk át a szállító cégnek. A szállítási idő itt is érvényes. Személyes átvétel esetén a rendelés másnapjától, az ajándékbolt nyitvatartási idejében bármikor átvehető.

Mi történik ha nem vagyok otthon, amikor jön a futár?

A rendelés során megadott elérhetőségen (telefonszám, e-mail cím) a szállítás előtt értesítést küldünk a szállítás várható idejéről. A kézbesítő telefonon is jelentkezhet a megadott címre érkezés előtt. Ha nem sikerül felvenni egymással a kapcsolatot, úgy a kézbesítő a csomagot leadja a címhez legközelebb eső postahivatalban, ahonnan 10 napon belül átvehető.

Ha több darabot rendelek, kaphatok kedvezményt?

10 darab azonos típusú ajándék rendelése esetén 5-10% kedvezményt tudunk adni, terméktípustól függően. Kézműveseink munkái egyedi termékek, ebből lehet hogy nem áll rendelkezésre a kért mennyiség. Ilyen esetben egyedi  ajánlatot adunk a kapcsolat kukac ajandekvac pont hu címen.

Hogyan kérhetek áfás számlát a rendelt ajándékról?

Minden esetben áfás számlát állítunk ki, amit az ajándékkal együtt megtalálsz a csomagban.

Neked is van kérdésed?

Vásárlás előtt szeretnél többet tudni a termékről, mielőtt megrendeled? Szívesen segítünk, bármilyen kérdésed van. Napközben a +36-30-343-1987 telefonszámon, illetve a kapcsolat kukac ajandekvac pont hu címre írt levélre a lehető leghamarabb válaszolunk.

Oszd meg ezt: