Rólunk

Kik vagyunk?

 

Egy szóval: megszállottak 

Csapatunk különös elhivatottsággal űzi tevékenységét. Itt élünk a Dunakanyarban, Vácon. Küldetésünk, hogy minél többen megismerjék az országnak ezt a kivételesen gyönyörű vidékét, és az élményeket formába öntsük. Évek óta az idegenforgalomban tevékenykedünk, ismerjük a város girbe-gurba utcáit, tornyait, tereit, és kivételesen gazdag történelmi,- kulturális értékeit. Hiszen amikor mi magunk is külföldön, vagy az ország más táján nyaralunk, mindig a helyi sajátosságokat keressük. Souvenirként a helyi történeteket, ízeket, illatokat, színeket.  Mi ezt kínáljuk neked.

Kiknek ajánljuk?

 

Neked, amennyiben magadra ismersz az alábbiakban:

  • Ha itt élsz

Vendégeket vársz, vagy távoli ismerőseidet szeretnéd megajándékozni? Legyen olyan az ajándék, amiről biztosan Te jutsz eszébe, egy souvenir Vácról, a Dunakanyarból, vagy eredeti Hungarikum termék. Nálunk megtalálod.

  • Ha elköltöztél

Már nem laksz itt, de szeretettel gondolsz egykori városodra, és lehet, hogy gyermekeidnek, barátaidnak is szívesen megmutatnád, csak messze van. Sokféle játékos, vagy épp elegáns ajándék közül választhatsz, mely felidézi az egykori emlékeket.

  • Vendégeknek, turistáknak

Egy igazán váci hely, ahol számos ajándéktárgy közül választhatod ki azt, ami később is felidézi az itt töltött idő hangulatát. Egészen apróságoktól a "befér a bőröndbe" méretig. Ha nincs idő bebarangolni az egész országot, nálunk találsz kézzel festett "matyót" Mezőkövesdről, és kalocsai paprikát is.

  • Cégeknek

Jó lenne valami helyi, de legalábbis a környékre jellemző ajándékot adni a partnereknek? Számos egyedi, termék közül válassza ki a leginkább cégéhez megfelelőt. általunk gyártott termékek nem találhatók más áruházakban.

Több mint shop

 

Souvenir extra

Oldalunkon rengeteg hasznos és izgalmas információ található. Blog oldalunkon folyamatosan bővülő tartalommal írunk híreket, érdekességeket, rég elfeledett sztorikat, és friss programajánlókat is. Bemutatjuk a helyi művészeket, akik munkái nálunk is megtalálhatók. A kézműveseket, és a  termelőket is. Nem árulunk zsákbamacskát. Folyamatosan keressük a környékbeli "kincseket" és csak akkor ajánljuk másnak is, ha mi is szívesen vásárolnánk ilyen souvenirt.

Ajándékötleteket is adunk, ahol jobban megismerheted a termékeket, mielőtt a kosárba teszed. Ha még ezután is valamiben bizonytalan vagy, írj nekünk. Ami nincs nálunk, felkutatjuk, elhozzuk, de legalábbis mindent megteszünk, hogy elégedett légy. Egyedi ötletekre is nyitottak vagyunk.

Kellemes böngészést kívánunk!

 

 

Oszd meg ezt: