Különleges ízek, zamatok

A Dunakanyar különleges természeti értékei nem merülnek ki a látnivalókban. A sok napsütés, a termékeny föld, és a kreatív ötletek új ízekkel ajándékoznak meg bennünket.

A Dunakanyar hazánk egyik legkiválóbb termőterülete. Kiváló pincészetek, kézműves mesterek által hosszan élvezhetjük a zamatokat. Olyan borok, szörpök, pálinkák kerülnek ki a vidékről, melyek sorra nyerik az országos gasztronómiai versenyeket.

  • az év eperbora
  • az év Bio élelmiszere (BIO feketeribizli bor)
  • OMÉK díjas szörpök
  • az év pálinkája

Ezen kívül mézek, lekvárok, szörpteák, mind-mind a környék ízei, kiváló ajándékok Magyarországról. Ha nem csak tárgyi ajándékban gondolkodsz, akkor kitűnő ajándék a gasztronómia világa. Ízek, zamatok, ami kimondottan Magyarországra jellemző.

Nézz körül a gasztonómiai ajándékaink között

 

 

Oszd meg ezt:

No Comments Yet.