Koronavírus tájékoztató

Koronavírus tájékoztató

Kedves vásárlóink!

Webáruházunk kínálatából továbbra is biztonsággal vásárolhat. Részünkről, a legnagyobb körültekintéssel, a higiéniai szabályok betartással, mindent megteszünk, hogy ebben a nehéz időben is örömöt adhassunk az ünnepeltnek.

Tisztában vagyunk vele, hogy ezekben a hetekben nem úgy zajlanak a családi, baráti ünnepek, mint ahogy terveztük, vagy ahogy megszoktuk. Át kell mindent szervezni, és talán nem is tudjuk együtt megünnepelni. Éppen ezért, mi mindent megteszünk, hogy az ajándékért ki se kelljen mozdulni, mi házhoz visszük, és legalább ilyen módon tartani tudják a kapcsolatot.

Mi, a Váci Souvenir Bolt dolgozói, az alábbi óvintézkedéseket tettük:

  • Váci ajándékboltunkban a személyes vásárlás jelenleg nem lehetséges. Így csökkentjük annak kockázatát, hogy mi, vagy a termékek bármiféle kapcsolatba kerüljünk a külvilággal.
  • A webáruház termékei mind elérhetők, újakat a járvány végéig nem rendelünk, így a beszállítókkal sem kerülünk kapcsolatba.
  • Felületeinket folyamatosan tisztán tartjuk, különös tekintettel a csomagolandó termékekre, melyeket dobozba kerülés előtt ismételten fertőtlenítünk.
  • A csomagokat maszkban, és egyszer használatos kesztyűben állítjuk össze.
  • Csomagjainkat az MPL futárszolgálat szállítja, aki szintén biztosított bennünket és önöket a biztonsági előírások betartásáról.

Javaslatok és könnyítések a rendeléssel kapcsolatban:

  • Rendelését ezúttal szívesen felvesszük telefonon, (06303431987) e-mail-ben: kapcsolat kukac ajandekvac.hu, vagy a szokott módon a webáruházban.
  • Mivel minden termékünk készleten van, így a 12:00 órig leadott rendelések akár másnapra is megérkeznek otthonába. Amennyiben ez kimondottan fontos, kérjük jelezze a "megjegyzések" rovatban. Ha nincs megjegyzés, akkor is legkésőbb a 2. munkanapon megérkezik. Minden esetben kap e-mail-ben értesítést a várható szállítási időről.
  • Ha mégis épp elfogy a választott termék, telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot.
  • Lehetőség van közvetlenül az ajándékozott címére is kérni a csomagot, ebben az esetben is kérjük jelezni a "megjegyzés" rovatban, mert akkor közvetlenül Önnek küldjük a számlát, és nem kerül a csomagba. Ebben az esetben kérjük jelezze az ajándékozottnak, hogy csomagot fog kapni. Így elkerülhető a futár érkezésével kapcsolatos félreértés.
  • Javasoljuk a készpénzes utánvét helyett, részesítsék előnyben az online utalást, vagy a bankkártyás fizetést. Pay-pal (internetes bank) rendszeren keresztül saját fiókkal, vagy közvetlenül bankkártyával is lehet fizetni. Így a futárral való érintkezés is a minimálisra csökkenthető. A futár becsönget, jelzi érkezését, és akár érintésmentesen átveheti a csomagot.

Bízunk benne, hogy hamarosan véget ér ez az időszak, és újra fellélegezhetünk. Addig is - amennyire lehet - igyekszünk megszépíteni ünnepeit, és ajándékunkkal mosolyt csalni az ünnepelt arcára.

Vigyázzon mindenki magára és szeretteire.

Deák Tünde - üzletvezető, és a Váci Souvenir Bolt csapata

Oszd meg ezt:

No Comments Yet.