Ajándékötlet

Milyen a jó ajándék?

Ajándékot adni és kapni... egyaránt felemelő élmény!

Megajándékozni valakit, annyit jelent, hogy szeretettel gondolunk rá. Kitüntetjük figyelmünkkel abból az alkalomból, ami számára - ezáltal számunkra is - fontos. A gesztus maga az ajándék. Mellé általában társul valami kézzel fogható is, ami később az ajándékozottban felidézi a közös emlékeket.

 

Gyerekek öröme

Ajándék az egész világ..

Bárhol járunk, nyitottak, keresik az újat, és ragaszkodnak. Sokszor a szülő szabja meg, bár a gyerek örülne.

Játékok, logikai játékok, foglalkoztatók, társasjátékok, kártyajátékok, plüssállatok

 

A céges az más..

Mitől lenne más?

Egy sikeres üzletkötés, egy munkakapcsolat évfordulója, egy tréning lezárása, ballagás, évzáró.. csak néhány példa, amikor előjön a kérdés. Mit adhatunk búcsúzóul ajándékba? A személyes ajándékokkal ellentétben itt bátran adhatunk olyat, ami helyhez kötődik. Hiszen egy jelentős időszakot töltöttünk ott, és biztosan vannak szép emlékek, ami a közös munkán kívül is emlékezetessé teszi. Még ha jól ismerjük is partnerünket/ügyfelünket/tanárunkat, a személyes ajándék túlzott bizalmaskodásnak tűnhet. A cégünkre, cégünk környezetére (országára/településére) jellemző ajándéktárgy éppen a közösen eltöltött időre emlékezteti, ami sikerrel zárult.  Természetesen figyelembe kell venni, hogy hölgy(ek)-ről vagy ur(ak)ról van szó. Emellett ha az ajándékozott egy másik országból érkezik, jó pontot kaphatunk ha figyelünk az ők ajándékozási szokásaikra is.

Általunk gyártott termékek nem találhatók más áruházakban. Ajándékötleteink között egyedi termékek, és rugalmasan változtatható ajándéktárgyaink közül válassza ki az egyedi igényeknek leginkább  megfelelőt.

Céges ajándékok itt találhatók, de lehet hogy a többi kategóriában találsz épp neki megfelelőt. Kattints a gombra:

 

 

 

 

Oszd meg ezt: